diumenge, 16 de març del 2014

UN BON DINAR SOLIDARI

L'associació Projecte 9 el passat dissabte 15 hem realitzat un dinar solidari en el bar Siset de Palma. Amb el dinar Projecte 9 volia donar a conèixer la feina que fa a Nicaragua i a la vegada volia recaptar doblers per seguir gestionant els petits projectes que desenvolupen en aquest país juntament amb l'associació Quetzalcóatl de Nicaragua.
Els doblers re-caudats van íntegrament al projecte Empenta, aquest es desenvolupa en el departament de Carazo-Nicaragua des de l'any 2005. L'objectiu és fer l'acompanyament a setze famílies perquè els seus infants puguin satisfer el procés d'escolarització. Una educadora de l'associació Quetzalcóatl és la que acompanya els infants i les seves famílies en tot el procés. Aquest és un projecte autogestionat, persones de Mallorca donen una quantitat econòmica mensual perquè aquest projecte es pugui dur a terme. També activitats d'aquest tipus ajuden a l'autogestió de l'entitat.
La diada ha contat amb la presència de Tambors per la Pau, associació que ha volgut col·laborar desinteressadament amb el projecte i a més ha fet una donació de 600€ provinents de les activitats que han fet durant tot l'any. Radio Tortuga també hi ha estat present retransmetent el seu programa “desconocidos para el mundo” en directe des del bar Siset. Per acabar el públic ha pogut gaudir del concert de Pere Feliu a la guitarra i veu acompanyat de Samir Vanegas fent temes revolucionaris de Nicaragua i d'altres països de Centre i Sud Amèrica, i també de n'Ama que ha interpretat cançons Argentines.
El dinar a contat amb la presencià d'un centenar de persones que han pogut gaudir d'un bon menjar i d'una molt bona companyia i a la vegada han aportat el seu gra d'arena perquè un altre món sigui possible.
Gràcies a tothom que hi ha participat.